Victoria Falck

Tacos & tequila - en blond student i Mexico

Fast i snödriva - Heta killar smälte snön

Publicerad 2010-01-31 19:01:44 i Allmänt,

Jag hade fel! Att utlösa brandalarm är inte världens bästa raggningsknep, utan det är att köra av vägen!

Idag på väg hem från Louise inträffade det ofattbara. På bråkdelen av en sekund sladdade bilen till och jag körde rätt in i en snödriva. Högra hjulet hängde fritt i luften, bilen blockerade ena filen på Dag Hammarsköldsväg och jag hade fullständig panik. Vad tusan skulle jag göra?

Inte kunde jag ana att det var bästa sättet att träffa killar på! Här har jag gått i 18 år och aldrig fått så mycket uppmärksamhet som då! Inga korta klänningar i världen drar till sig testosteron på samma sätt som en "ensam, chockad, don´t-know-what-to-do-tjej" i en snödriva. 7 st män/killar i olika åldrar kom till min undsättning. Observera att inte en enda tjej kom (det måste väl bero på att det syns att jag inte är lesbisk!?!) Självklart passade jag på att byta nummer med hunkarna!


Ungefär så här såg det ut. Enda skillnaden var att det var kaotiskt med bilar omkring som inte kom förbi. Romantiskt va?

Okej då, måste väl erkänna att de flesta nummer gällde att vi skulle göra en anmälan om dålig vägunderhållning till kommunen (flera bilar hade kört av där). Men men, även formella saker kan ta en romantisk vändning ;)

En skitande karl är en skitkarl!

Publicerad 2010-01-30 18:51:01 i Allmänt,

Samtal i bilen på väg hem från stan:

Malin: Titta på trottaren! En man som har bajsat på sig!
Victoria: Ja, kolla! Det måste han ha gjort. Usch, vad illa det måste lukta!

Hur förklarar man annars en framåtlutande-, hoppande-, putande med rumpan-gångstil?En sån här äcklig sak trodde vi att vi skulle se när vi körde förbi honom...

Självklart var vi tvungna att sakta in och spana in stackaren. Till vår förvåning såg vi ingen bajskorv, utan vet ni vad? Han JOGGADE! Vilket skämt! Kul att se nödig ut när man springer!

Har jag blivit en korv?

Publicerad 2010-01-30 13:59:42 i Allmänt,

Kära nån! Man ska väl inte behöva vara en spaghetti för att komma i en matchtröja? Jag har alltid trott att jag varit en medelmåttigt fettig fläskfilé, men börjar nu tvivla på saken efter att mitt nya matchställ slingrade sig som bacon runt kroppen!

Kanske har mitt uppehåll på 1 år (från damlagsspelare till korpenspelare) malt ner fläskfilén, valt ut de fetaste bitarna och gjort mig till en onyttig korv. (Vilket förklarar korvskinnskänslan)


Ni ska veta hur det kryper i kroppen av för tajta matchtröjor! Varmt och svettigt...

Tänk om man inte kan skylla på korvframställning, utan att jag ätit för mycket onyttigt! Åh nej, jag var ju och fikade senast igår! MEN, jag älskar kladdkakor och trevligt sällskap så det tänker jag inte sluta med!


(Tur att bilden blev lite suddig, så att man inte kan se kalorierna i den)

Eller så är anledningen så enkel att pumorna har betydligt mindre storlekar än mitt förra lags tältliknande utstyrsel. Får dock inte riktigt ihop det att 45-åriga "tanter" är smalare än vältränade damlagsspelare. Hmm, tål att tänkas på...

Hjälp, vem (eller vad) är jag?

Publicerad 2010-01-29 19:26:47 i Allmänt,

Jag börjar misstänka att jag är schizofren! Det har nämligen börjat dyka upp massa djurarter inom mig på senaste tiden. Som ni vet är jag en puma i innebandyn, har varit en hårig igelkott och numera är en len nakenhund.

Till min fasa förvandlades jag igår kväll/natt till ytterligare ett djur; en nattuggla! Det hände när jag hade en innebandymatch som började 22.20, galet sent och galet LÄSKIGT!


Vem eller vilka är/blir jag? Det här börjar "skrämma skiten" ur mig...

Bara att hoppas att jag inte gör något galet i mina olika "jag". T.ex. att jag skulle ömsa skinn som en orm (kasta av mig kläderna) eller döda manliga individer som svarta änkan gör. Hua, hemska tanke!

Sommarens budgetboende!

Publicerad 2010-01-28 21:05:16 i Allmänt,

Att det ska vara så svårt att hitta boende på Gotland! Håller febrilt på att maila runt efter lägenheter eller liknande utan resultat. Aja, i värsta fall får vi väl göra som på Rhodos i somras, där vi bodde för otroliga 6 euro/natt!

Vickans budgettips (Obs! Kräver varmt väder):

 • Lämna in bagaget på ett hotell med trevlig personal där det kan övernatta gratis
 • Festa långt in på småtimmarna och gå sedan till stranden när du känner dig trött
 • Välj en bekväm solstol som blir din säng och bostad under veckan (Se till att bli vän med solstolsuthyraren så att du inte blir nerslängd i vattnet under natten. Det hände mig och min kompis innan vi blev polare med uthyraren)
 • Pris för boende = hyra för solstolen. Du kan inte hitta billigare boende under en vecka!


Trivdes riktigt bra på stranden faktiskt! Nackdelen är sanden som kröp in bland lakanen (läs handdukarna)

Alla nödvändigheter finns på stranden; Dusch, korvkiosk och någon typ av wc! Nu är semestern räddad även för den med mindre plånbok eller den impulsiva "sista-minuten-restypen"!


Hmm, det här ser ju annars rätt trevligt ut...

Efter närmare betänkade dissar jag solstolsboendet - och hissar incheckning på någon yacht istället i sommar. Får ragga upp några fräscha stockholmare så ska nog boendet lösa sig! Ja, så får det bli!

En skam för SNS

Publicerad 2010-01-28 18:33:45 i Allmänt,

Vissa undrar om deras pappa är brevbäraren på gatan, det gör inte jag. Jag undrar snarare om min pappa är en slimeboll. Hur annars kan man förklara mina mjuka, sladdriga naglar?

Mina extremt böjbara naglar kan inte vara gjorda för nagellack. Det nöts bort på nolltid och är fint i cirka 20 minuter innan det börjar släppa, avskyvärt!

Trots olika märken, genomskinligt lack under och över samt nagelförstärkare hjälper ingenting. Jag måste vara ett hopplöst fall för SNS (Svenska Nagelsamfundet)!


Nagellack 4 dagar gammalt. Visserligen ser det nästan likadant ut vid endast 1 timmes ålder!

Borde fixa till mina hemska döda celler! Är dock så lat att jag tvivlar på att jag gör det innan helgen. Men men, jag skyller på min eventuella gelepudding till far...

(Ett litet + är ändå att det inte gör lika ont om de går av! Man måste ju se fördelarna med allt! Så jag säger bara "Kör hårt,  spagettigenerna!")

Nya BlondinVickan, det är jag!

Publicerad 2010-01-27 21:18:31 i Allmänt,

JAG VET VAD LYCKA ÄR! Har skuttat runt på moln, tjoat och inte kunnat sitta still. Ni anar inte hur glad jag blev när jag läste den här kommentaren:

Anonym
om Kärt återseende: hahah säger bara bella! härligt vic :D

BLONDINBELLA! Anonym måste ju syfta på att jag påminner om Isabella Löwengrip. Kan man få en bättre komplimang i den här "branschen"? Nu måste jag fundera vilka kläder jag kan ha i Let´s dance, vilka företag jag ska starta och om jag ska skriva en bok...


Oj! Trodde nästan att det var jag när jag såg bilden! Nästa år, då äre BlondinVickan som gäller ;)

Så glad var jag tills jag ringde Malin, skrek av lycka och berättade vad som hade hänt!

Malin: Men gumman! Fattade du inte att det var jag som skrev den kommentaren?
Victoria: ...
M: Vem annars skulle kalla dig Vic?
V: ...
M: Men du, förlåt, det var inte meningen att du skulle bli ledsen (eller vad du nu är)
V: Ähh, jag visste hela tiden att det var ett skämt. Vaddå, som att jag skulle gått på det?

Prutt, Bajs, Fis! Nu är jag tillbaka på ruta noll igen då! Pladask föll jag ner från molnen och bröt alla ben i kroppen. Let´s dance får vänta tills jag har tagit av mig gipset...


Slutdansat för mig på ett tag! Måste bryta ihop, men kommer förhoppningsvis tillbaka starkare än någonsin! 1 steg bakåt, 2 steg framåt!

Brandalarm är bara så romantiskt!

Publicerad 2010-01-27 16:41:09 i Allmänt,

Jag vet världens bästa raggningsknep; Att utlösa falska brandalarm på skolor! För visst måste det vara så att personer som gör det vill hitta sin drömprins/prinsessa.

Hur man hittar sin käraste genom brandalarm:

 • Springer hand i hand med sin snygging ut genom skolan (Visst ser man ut som ett par då!?!)
 • Till synes oskyldigt kramar varandra i snöstormen, eftersom kroppsvärmen är den bästa värmen!
 • Erbjuder cigarett och eld till sin älskade i kylan (Juste! Kläderna och tändaren är ju inomhus eftersom de inte fick hämta något när larmet gick. Men tänd från byggnaden då? Nej, juste, det var ju bara ett FALSKT alarm, skit också!)
 • Den älskade svarar "Det gör inget. Jag är så het, du kan tända på mig"
 • Får åka med brandbilen till stationen där det står "Nykära"

Och sen lever man lyckligt i alla dagar!


Får hoppas att brandbilen har mer romantist musik än tjutande sirener!

Det är nog inte riktigt så enkelt bara! Idag var nog 10:e gången larmet utlöstes sen i somras! Hoppas på bättre lycka med prinsen/prinsessan nästa gång eftersom det börjar bli tröttsamt och kallt för oss andra "icke utvalda prinsessor" att springa ut stup i kvarten!

A-, C-, O-, eller Ö-känd. Whatever?

Publicerad 2010-01-26 19:37:17 i Allmänt,

Vi lägger "Ego-Vickan" åt sidan och välkomnar "Skvaller-Vickan" i kvällens inlägg. Har nämligen hört att Uppsalas hetaste samtalsämne handlar om artisten Clara Lindsjö, aktuell på spelningar och nationer runt om i staden. Nästa helg har hon 4 dubbelbokningar (eller ska jag säga kvartettbokningar kanske). Hoppas att stjärnglansen håller i sig!

Victoria: Wow, du har blivit värsta Uppsalakändisen!
Clara: Hahaha, nej du, skulle vara C-kändis i så fall.
V: C är väl ändå bättre än att vara Ö-känd!
C: Haha
V: Skratta inte, själv är man totalt O-känd...


Clara Lindsjö med sin egenskrivna låt "Scapegoat"

Hmm, kanske borde fixa lite autografer och sälja dyrt när hon blir A-kändis.

Eller nej förresten. "Ego-Vickan" kan inte hålla sig borta länge. Ska spara på mina egna handskrivna kråkor istället som kommer bli värda en förmögenhet i framtiden. Har bara inte bestämt mig vad jag ska bli känd inom. Paradise hotel är ju alltid en utväg! ;)

Mognaden, var tog du vägen?

Publicerad 2010-01-26 09:07:10 i Allmänt,

 • Sover varje natt med Alix i sängen (ingen människa som är mer normalt för min ålder, utan min älskade lunnefågel i gosedjursform) - check!
 • Äter varje morgon en macka som mamma gjort ordning till mig - check!
 • Hoppar över grönsakerna på tallriken när ingen ser - check!
 • Börjar gråta för att jag blir sur om mina systrar "är dumma" mot mig - check!
 • Skyller på fusk om jag förlorar på t.ex. Monopol - check!

Och jag ska kallas mogen? Blir alldeles förskräckt när jag inser att mina jämnåriga kompisar börjar fylla 19. Själv ligger mitt barnsliga beteende långt ifrån "Systemetåldern"


Jag om min min favoritpartner Alix i sängen

Visserligen har jag har vuxit klart, fått bröst och mens. Men ibland undrar man ju var jag lagt mina utvecklingshormoner... Nej, nu är det hög tid att leta fram dem om jag ska kunna flytta hemifrån inom ett år!

Livet som kändis är inte alltid glassigt!

Publicerad 2010-01-25 19:18:01 i Allmänt,

Upptäckte en paparazzi när jag hängde över glassdisken idag. Betalade honom dyrt för att han inte skulle sprida bilderna vidare utan att jag skulle få en chans att förklara mig. Visst, jag försöker vara lite nyttig emellanåt, men alla halkar vi dit ibland. Bara för att jag är förföljd av fans och stalkers behöver inte alla lägga sig i min fettkonsumtion!

Inte lätt att vara kändis alltid...


Tagen på bar gärning. Men vem älskar inte Benny-boy?

Pengaångest. Nöff!

Publicerad 2010-01-25 15:28:00 i Allmänt,

Det var som "griseknoa"! Jag har nämligen fått lön från mina två veckors kvällsjobb på Posten innan jul. Frågan är bara vad jag ska göra med pengarna?

Köpa massvis med hamburgare? Nej, du är för lat för att träna bort alla kalorier!
Få en schysst lapdance? - Men fy! Inget sånt inte!
Köpa vänster bakhjul till en cool bil?Pff! Hur många löner ska du spara för att få en HEL bil?
Satsa på travet och vinna storkovan! - Vickan tänk! Hur troligt är det att du vinner?
Hälla ut en riktigt dyr champagne i diskhon (nya innegrejen) - 10 sekunders lycka. Hur kul är det sen?

Inte blev jag så mycket smartare av det här. Får väl fundera lite till och försöka spara under tiden!


Ungefär så där vilse känner jag mig. Vem har sagt att man blir lycklig av pengar?

Ett par sönderblekta jeans till middag?

Publicerad 2010-01-24 21:00:45 i Allmänt,

Under middagen igår hos Hanna:

Victoria: Vad fint du har dukat Hanna!
Anonym blåst kompis: Ja verkligen! Men varför ligger det jeans på tallriken? Konstigt...
V: HAHAHA! Jag har en svag gissning att anledningen stavas SERVETTER!


Hmm, det kanske är Hannas urvuxna jeans trots allt... Skrämmande lika, eller?

En bloggares omgivning är snyggare!

Publicerad 2010-01-24 16:13:46 i Allmänt,

Igår på Hannas 19-årsmiddag:

Victoria: Vad fin du är Clara!
Clara: Tack, hehe.
V: Vilka röda pussläppar och vilket fint lockigt hår kvällen till ära.
C: Mjo, måste väl erkänna att jag fixade mig extra mycket med tanke på din blogg, hehe. Man vet ju aldrig vilka bilder som hamnar där och vilka som ser dem.

Clara du har så rätt! Man vet aldrig vilka bilder som hamnar här, inte vilka konversationer heller ;)


Vilken tur att du fixade dig Clara! Pinsamt annars... Eller är det ännu mer pinsamt att ALLA vet varför?


Bara Sara som fattar att man kollar in i kameran på kort.


Stackars dina ögon Louise, är de trötta redan innan middagen? ILLA!


Heliga makrill! Känner jag de där snygga brudarna!


Oj, vilka är de där puddingarna? Jaha, hoppsan, var det Sara och JAG?


Hanna, din blåbärsdrink smakade... citron? Tur att du bara har 1 år till systemet och får blanda själv!


Tänk att jag kan vara så rolig att resultatet blir Louises bamsesmile!

Det är alltså sant att min omgivning blivit snyggare på sista tiden. En fröjd för ögat är aldrig fel. Vill ni också få vänner som strålar av stjärnglans är mitt tips att skaffa blogg! Fungerar garanterat eftersom ingenting skrämmer mer än kameran!

Äktenskap räddat

Publicerad 2010-01-23 15:23:36 i Allmänt,

Framtidens generationer är räddade! Har hittat en perfekt make för lillasyster Olivia som precis fyllde 9. Fick det förmånliga erbjudandet från Clara som har en snygg, väluppfostrad 11-årig kusin. Kan inte bli bättre!

Är däremot negativ till bortgifte av barn, så tänkte vänta tills hon har tappat alla mjölktänder. Funderar också på att låta henne välja mellan 11-åringen och hans 3 år yngre bror. Oj, vilket utbud!


Perfect match! Känner det på mig!

FF gör mig Fett Fundersam

Publicerad 2010-01-23 13:11:13 i Allmänt,

FjortisFylla
Fish Food (Ben & Jerry´s)
FestFixare
Friends Forever

Listan är lång. Det finns många saker FF kan betyda. Igår var det FöräldraFritt hos Malin som gällde och det blev minst sagt en Freaky Friday!


Fina Flickor Framför Fotograf!

Kaffe är status

Publicerad 2010-01-22 17:27:01 i Allmänt,

Jag är sjukt cool för jag dricker kaffe! Ärligt, jag driver inte! Just idag blev det en latte men jag kan lika gärna dricka svart kaffe. Behöver inte socker eller mjölk som någon fjortis utan gillar det ändå. Så jävla ballt alltså! Blir nästan höjdrädd när jag tänker på hur mogen jag är! Men det visste ni ju redan ;)


Visst blir ni avundsjuka på mina vuxenpoäng?

Dana den bruden är en klass för sig. Hon skulle äta äppelpaj sexigt. Här är resultatet! Nu kommer jag aldrig mer kunna äta det utan att bli äcklad... Förlåt om jag förstör även er aptit!


Och hon ska kalla sig snygg?

Morgonstånd? Inte här inte!

Publicerad 2010-01-22 08:33:09 i Allmänt,

Jag har morgonstånd - Nej, kan inte vara jag. Jag är ju tjej, hallå!?!
Jag vaknar pigg och utvilad - Okej, det där är absolut inte jag!
Jag älskar att gå upp och äta mysig frukost - Blä, jag spyr bara jag tänker på det...
Jag vaknar med ett leende på läpparna - Snacka inte bullshit! Vem fan gör det?
Jag vaknar arg som ett bi, förbannar väckarklockan, vill börja gråta och ... - VÄNTA! Det där är ju jag! 

Finns det nånting värre än när man vaknar och inser att man redan snoozat 4 gånger? Att man måste lämna sin varma säng och inte får komma tillbaka dit förrän om 16 timmar? Snyft, I HATE IT!


Rhodos obekväma soffa fungerar utmärkt för eftermiddagstupplurer. Det är slitigt att festa!


Är man utelåst i Chamonix mitt på dagen och är trött - ja, då är det korridoren som gäller!

Finne invaderar Uppsala centrum

Publicerad 2010-01-21 17:13:39 i Allmänt,

Kom precis hem efter att ha träffat en finne (och dess ägare Johanna) på stan.

Johanna: Åh nej! Jag som har en finne, den kan ju inte vara med på din blogg!
Victoria: Ähh, va? Jaha, du vill att jag ska ta kort?
J: Hehe, nja, eller trodde att du dokumenterade dagen...
V: Vill du, så gör jag.
J: Akta finnen på hakan bara, den får absolut INTE komma med på bild. Måste täcka för den med pälsen!


Observera avsaknaden av finnen på Johannas haka (i mitten)! Elisa och Ellinor hade fin hy för dagen och kunde därför visa hela ansiktet.

Tror inte att du var medveten om att det var just din finne inlägget skulle handla om, Johanna. Men ibland är du bara för rolig, klockrena människa! Puss vännen ;)

Kärt återseende

Publicerad 2010-01-21 08:10:10 i Allmänt,

Nämen titta vad jag hittade! Det här är nästan lite pinsamt att berätta, men mina ullisgullisar stötte jag på i badrummet. Inte alltför konstigt egentligen eftersom jag tvättade dem i förrgår och hängde upp dem på tork. Men men, ibland sviker minnet. Huvudsaken är att jag och mina bästisar numera värmer varandra i kylan :)


Usch! Nu är det ju nästan jag som övergett dem, inte tvärtom! Fy skäms, Vickan!

Söt som en kattunge eller ful som en pungråtta?

Publicerad 2010-01-20 20:59:26 i Allmänt,

Har lite dåligt samvete faktiskt. Igår kväll var jag lite syskonaktigt dum mot Amanda. Men hon kan ju vara så sjukt irriterande! Sen slog det mig att jag trots allt är en ansvarsfull, mogen människa. Även om hon betedde sig barnsligt borde jag höja mig över hennes nivå och be om ursäkt.

Vic: Godnatt och förlåt
Am: Va?
V: Förlåt
A: Nej, mena inte det. Varför sa du godnatt?
V: Öhh...?
A: Är det inte morgon?
V: Oops, var inte meningen att vä...
A: VIICTOOORRRIIIAAA! JAG HADE JU SOMNAT! DU ÄR SÅ SJUKT... ÅHHHH, STICK BARA!

Ni förstår nog att jag bokstavligt talat kröp ut ur rummet!


Svårt att tro att det är samma person, va? Helt vansinngt hur hon exploderade!

Världen är kall utan er

Publicerad 2010-01-20 16:05:57 i Allmänt,

Ni lämnade mig när jag behövde er som mest. Nu står jag ensam i kylan och fryser utan er. Tillsammans har vi vandrat hand i hand genom livet och jag är inte redo att släppa taget ännu! Var håller ni hus, kära vantar?

Så här får man fransk hotdog (gratis)

Publicerad 2010-01-20 09:41:04 i Allmänt,

Som ni vet är ett av målen för 2010 att lära mig en "frän" raggningsreplik på ett annat språk. Kan ju alltid vara bra att ha ett ess i skjortärmen! Jag har även nämnt att jag redan kan en på franska, som jag tränade på innan jag åkte till Chamonix 08.

Så här var det meningen att den skulle gå till (Har absolut ingen aning om hur franska stavas, kan hackigt uttala en mening, och det är raggningsrepliken.)

 1. Jag skulle diskret spana in ställets snygging och kasta förföriska blickar mot honom
 2. Han med stort H skulle lägga märke till mig och självklart vilja att jag skulle vara hans ikväll
 3. När H kom fram skulle jag tindra med ögonen och slänga lätt med håret (det var viktigt att det skulle se omedvetet ut, men givetvis skulle jag göra alla rörelser enligt det intränade schemat)
 4. Han skulle gå rätt på sak och fråga om jag hade pojkvän
 5. Då skulle jag dra fingret från munnen och neråt, bita mig i läppen och sexigt viska "Cheu neu se pa, se depóng..." som enligt min stavning betyder "Jag vet inte, det beror på...


Bilderna visar steg 3. Hur jag diskret låter håret fladdra till och får ögonkontakt med denna pudding.

Och vips så har man en fransk hotdog! Kan det bli lättare?

OM INTE MAN TOTALT GLÖMMER BORT LINEN! Förstå att jag var besviken när jag kom hem efter en galen partyvecka och insåg att jag aldrig använt den! Vilken tur att jag istället föll offer för andras raggningsrepliker så jag slapp åka vinstlös hem!

 

En höjdrädd teletubbie

Publicerad 2010-01-19 18:40:22 i Allmänt,

På bussen på väg hem från skolan satt en bedårande liten teletubbie (eller jaja, en liten kille i blå overall och blå mössa) några säten bredvid mig. Han var däremot väldigt orolig, nästintill livrädd! Han var inte rädd att bussen skulle krocka, att man inte hade bälten eller att chauffören skulle vara elak och kidnappa passagerarna (farhågor jag har än idag), utan sa istället:
- Mamma, jag är livrädd att ramla ner! Det är så höga säten! och pressade huvudet mot ryggstödet och sneglade förskräckt ner mot golvet.


Jag förstår att Tinky winky var skräckslagen att ramla ner från de skyhöga sätena!

Kan Gud, Shiva eller Farbror blå hjälpa mig?

Publicerad 2010-01-19 09:25:24 i Allmänt,

Dagen har precis börjat. Likaså är året ännu färskt. Ett år innebär nya möjligheter och drömmar. Jag hoppas att "någon där uppe i det blå" kan höra mina önskningar.

Vickans "Vill-Ska-Hända-Lista-2010":

 • Träffa massa snygga norrmän (hur kan alla vara så JÄVLA heta? )
 • Lära mig måla naglarna lika snyggt som Ödman
 • Festa järnet i Visby på Stockholmsveckan
 • Komma in på Industriell ekonomi
 • Gå på minst 3 skivor/vecka sista veckorna i skolan
 • Dra till Magaluf sommar 10 (favorit i repris från Rhodos)
 • Lära mig en "frän" raggningsreplik på nåt annat språk (kan en sjukt sexig på franska)
 • Bli "ÅRETS BABE" även 2010
 • Utklassa mina medspelare på Monopol
 • Få en ros på alla hjärtans dag av en hemlig beundrare (OBS! Måste vara hemlig)

Möjligt är att min gudstro stärks om de där drömmarna blir sanna ;)Min fantastiska "Årets Babe"-kalender som Malin gjorde när jag fyllde 18. Tyvärr får ni inte se innehållet för där finns hemligheter och pinsamheter som jag inte tänker avslöja här!

Ju mer jag tänker på det, inser jag att "den där Malin" kanske inte är så dum som man kan tro. Hon har inte bara vrickade idéer om vader och löjlar sig i snön, utan hon är faktist rätt schysst om man tänker på saken (ger mig presenter och allt, Wow!) Ett stort plus till henne dessutom att hon valde SNYGGASTE bilden som tagits på mig på kalenderns framsida (not)!

Från igelkott till nakenhund

Publicerad 2010-01-18 19:31:07 i Allmänt,

Har precis gjort ett av mina kvinnliga behov; epilerat benen! Finns ju flera olika sätt att få bort äckliga hårstrån som dyker upp på ställen där man inte vill ha dem, men jag föredrar epilator och rakning. Är även en erfaren vaxanvändare, men övergick till epilator eftersom vaxning blir så kladdigt.

Mina stubbiga ben var alltså anledningen och hemligheten till att jag hade tjocka strumpbyxor i lördags. Det är den solklara nackdelen med epilering och vaxning, att man måste "spara ut" håret. Och hur fräscht är det? Men resultatet håller ju betydligt längre efteråt.

Nu är jag lika len och mjuk som en babyrumpa :)Till nybörjare och nyfikna killar som undrar hur "tjejgrejer" går till bjuder jag på exklusiva:

Tips för ett par oemotståndligt lena spiror

 • Rengör huden med sprit för att undvika inflammationer i hårsäckarna
 • Sträck huden i motsatt riktning mot hur du drar apparaten
 • Epilatorn ska dras mot hårets riktning (från foten och uppåt)
 • Dra ganska långsamt så att hårståna inte går av (fot till knä ca 5-10 sek)
 • Bli inte avskräckt av ljudet! Det gör inte så ont som det låter
 • Smörj in med återfuktande kräm när du är klar, t.ex Rich Care Body Lotion
 • Voila! Nu kommer garanterat ALLA vilja ta på dig (ursäkten är benen)


Hur nice är inte det här?

 

Det går bara utför!

Publicerad 2010-01-18 14:49:41 i Allmänt,

På pumainnebandyn igår:

Malin: Jag håller inte med Sara längre...
Victoria: ?
Malin: Det är inte handlederna som är det sexigaste, utan VADERNA! (skriker hon och pekar på den enda killen som var i hallen. En stackars son som hade följt med sin mamma till träningen)
Victoria:...
Malin: Ja, men ser du inte hur muskulösa de är? Skulle inte banga på dem alltså!
Victoria:...
Malin: Vickan, hallå?

Suck! Jaha, nu äre tydligen minderårigt lammkött som gäller... Blir bara värre och värre!


Hade hon pekat på den där snubbens vader hade jag varit aningen mer förstående!
 

För jag är en PUMA

Publicerad 2010-01-17 21:28:21 i Allmänt,

Jag rör mig kattigt. Mina smidiga och ibland vilda rörelser, får mig själv och offren som utsätts för mig att andfått svettas. Mitt revir försvarar jag och när jag ser eventuella fiender anfaller jag elegant och gör... MÅL! För jag har blivit en puma!

Nu sitter jag här alldeles svettig och äcklig eftersom jag precis kom hem från innebandyträning. Förra veckan började jag och Malin spela innebandy med "Pumorna". Mer formellt är det FBC Uppsalas korplag.

Dock är det generationen över oss som spelar och man kan väl säga att vi sänker genomsnittsåldern i laget rätt rejält. Tanterna (oj, förlåt, menade tjejerna) är i 40-45-årsåldern. Men tempot och 1 träning/vecka är alldeles lagom efter 1 års uppehåll. Hellre komma dit och glänsa än att slita arslet av sig med massa träningar och helvetiska konditionstest!


Oj! Kan man vara så där pumig? Yes, det kan man. Vad var det jag sa? ;)

Skönt att komma igång med träning så att jag kan fortsätta med nån älskvärd Ben & Jerrys i veckan! Tur att vi har ett ömsesidigt kärleksförhållande, jag och Ben!

Victoria <3 Chocolate fudge brownie.
Chocolate fudge brownie <3 Victorias fettceller
"Muuums" (som Maria Montazami skulle sagt)

Handleder är sexigt, eller?

Publicerad 2010-01-17 17:53:44 i Allmänt,

(Ett utdrag ur vår heta diskussion om handleder igår kväll)

Sara: Kommer ni ihåg när vi arbetade med kroppsspråk i skolan?
Victoria: Öh, ja?
Sara: Det stämmer verkligen! Alltså det där att handleder är det sexigaste på killen!
Victoria: Va? Skojar du med mig?
Sara: Nej! Det är så jävla sexigt med uppkavlade skjortärmar! Finns inget bättre!
Victoria: Det finns väl betydligt snyggare saker att spana in än... HANDLEDERNA!?!
Malin, Ellinor: Hmm, nä, det ligger nog nåt i vad Sara säger!

Jaha, då blev man nedröstad då! Ibland undrar man ju vad man har för kompisar!


Alex och Molle kan alltså sin grej! De vet hur de ska haffa brudar (eller i alla fall Sara)

Varning för vampyrer!

Publicerad 2010-01-17 13:55:56 i Allmänt,

Var på middag igår hos Ellinor. Hade jättemysigt och satt och snackade om allt mellan himmel och jord (bland annat en lång disskussion om handleder!?! Betydligt intressantare och mer sensuellt än man tror! Tack för en kul kväll tjejer!

Angående min outfit hade jag tjocka strumpbyxor i stället för tunna. Jag brukar oftast ha nylon oavsett väder, men hade inte det igår. Självklart berodde det delvis på kylan men framför allt på en annan sak! Jag förstår att ni är oerhört nyfikna på varför jag tog dem. Men håll ut trogna stalkers, den hemligheten ska jag avslöja imorrn ;)

Kan inte undgå att lägga märke till alla röda ögon! Hoppas att inte någon vampyr har varit i farten, men jag kan inte lova något...

På vägen hem hade jag och Mallan jäkligt roligt! Blir man någonsin för stor att leka i snön? Eller göra snygga volter? Inte vi i alla fall, haha!

        

Blivande fotbollsgudinna?

Publicerad 2010-01-16 16:59:46 i Allmänt,

Kom precis hem från en svettig idrottshall i Hallstavik. Stinkande benskydd, hejarramsor och en fullsatt läktare hade tagit sig ut till den lilla hålan för att beskåda fotbollscupen. Stjärnan i familjen var givetvis på plats! Jag vet att det kan vara svårt att tro, men förvånansvärt nog är det inte jag som är talangen, utan min syster Amanda! Ärligt, jag skojar inte!!! Haha, nä, men om sanningen ska fram måste jag väl erkänna att mina dubbskor står nere i källaren och väntar på bättre tider...

...Nu har de väntat i över 2 år. Tänk om jag aldrig hade ställt undan dem!


En trolig framtid om jag inte hade varit tvungen att rensa skohyllan!


Aja, får väl nöja mig med en superstar i familjen. Förstå att vi åkte samma bil hem! Wow!

Trots att mina dammiga skor tvingade mig att stå på läktaren idag, gick båda Gusk-lagen vidare från sin grupp. Lycka till imorrn på slutspelet!

Ett nyårslöfte och ett litet välkomnande

Publicerad 2010-01-15 16:36:48 i Allmänt,

Äntligen har jag lyckats hålla ett nyårslöfte! Att käka mindre godis, frivilligt städa hemma, eller cykla istället för att åka bil, är saker jag tidigare nyår har lovat mig själv. Varenda år har tyvärr slutat i totalt misslyckande. 2010 kommer dock bli det motsatta, för jag har redan uppfyllt mitt löfte; Att starta en blogg!

Blogga? Jag, Victoria? Varför? är frågor jag ställer mig själv. Kanske kommer jag som de allra flesta att skriva några inlägg första veckan och sedan låta bloggen stå hungrig när inspirationen svalnar. Fast troligare är nog att jag kommer inse min passion för bloggandet och bli större än Blondinbella (Obs! Skämt!) Hur som helst är jag taggad för tillfället och vi får väl se hur långt det räcker...

Juste, ett "välkommen" är väl på sin plats, så håll i hatten! För nu hälsar jag er "Välkommen". För er nyfikna läsare kan jag avslöja att den här bloggen endast kommer att fyllas av inlägg som jag känner för att skriva om. Jag kommer därför hoppa över allt som jag själv tycker är oväsentligt och urtråkigt, t.ex vilket pålägg jag hade på mackan eller min exakta återberättelse av dagen. För erkänn, hur intressant är det? (Undantag gäller möjligtvis kändisar) Men jag LOVAR, får jag i framtiden skriva autografer till galna fans, ska jag här avslöja att jag gillar ost, paprika och andra grönsaker. Hoppsan, nu råkade jag visst försäga mig! 

Som sagt finns det ju en risk att nyårslöften bryts, men det skiter vi i nu! Because I´ll give it a try ;)

 
Malin och jag kör partyposen!

Om

Min profilbild

20-årig tjej från Uppsala som bor i Puebla, Mexico. Här pluggar jag en utbytestermin från civilingenjörsutbildningen Industriell Ekonomi vid LiTH. Tacos och tequila - Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela